Selecteer een pagina

Dieper Coachen

Verdieping voor coaches op talent, mindset,zingeving en spiritualiteit

Dieper coachen

Dieper Coachen

Zullen we eens echt de diepte in gaan?

Deze tijd vraagt om verdieping en verbinding. Het vraagt om gelaagd verdiepen naar de kern. Ik biedt een coachopleiding aan die jou gaat helpen jouw coachgesprekken te verdiepen op lichamelijk, mentaal, geestelijk en spiritueel niveau. Het leert je aan te sluiten bij welke laag van bewustwording jouw coachee ook is. Het leert je jouw eigen bewustwordingsniveau te verdiepen en jouw spiritualiteit in te zetten in jouw coachpraktijk. Klinkt dit helemaal als wat jij nu nodig hebt? Klopt! Het is nu de tijd voor deze shift. 

Coach zijn is het enige vak wat vraagt om een enorme bereidheid van jou om jouw eigen thema’s en patronen te kennen en te transformeren voordat je ook jouw coachees kunt begeleiden in die transformatie. Je kan je coachees pas helpen transformeren als je die diepe lagen van jezelf kent. 

Transformeren is eng, en vraagt een  coach waarop  je kunt vertrouwen. Een coach die precies weet wat ze moet doen en vragen, ook als jij volledig in het duister tast.

Een coach die kan omgaan met levensvragen waar geen antwoord op is.

Een coach die je kan helpen de zin van het leven te vinden en jouw leven echt om te gooien voor de lange duur. 

Geen kortdurende gedragsinterventie maar echt transformeren.

Elke coach wil die doorbraak brengen bij zijn coachees. Niet alleen omdat je dan succes boekt en kunt groeien! Nee omdat jij voelt dat dit jou zin geeft, dat jouw innerlijke drijfveer, jouw levensdoel is mensen hierin te begeleiden. 

 

Karijn

Diepe coachingstrajecten:

Als coach is het onze taak om cliënten te helpen om zich bewust te worden van hun diepere emoties, overtuigingen, gedragingen, talenten en zingeving. Door middel van diepgaande gesprekken en oefeningen kunnen we cliënten helpen om zichzelf beter te leren kennen en hun ware potentieel te ontdekken.

Als jouw coachees zijn complex en uniek. Elk persoon heeft zijn eigen diepgewortelde problemen, maar ook unieke talenten en zingeving. Als coach is het onze taak om hen te helpen deze problemen te identificeren, talenten te ontdekken en zingeving te vinden, zodat ze kunnen groeien en hun volledige potentieel kunnen bereiken.

Door de metafoor van de ijsberg te gebruiken, kunnen we coachees laten zien dat er meer aan de hand is dan ze op het eerste gezicht zouden denken. We kunnen hen helpen om de onderliggende problemen aan te pakken en tegelijkertijd hun talenten en zingeving te ontdekken, zodat ze zichzelf beter kunnen begrijpen en hun leven meer betekenis kunnen geven.

 

 Jij als coach:

Jij weet dat het echt mensen in beweging brengen jouw verantwoordelijkheid is. Het is jouw passie, jouw doel de ander te helpen groeien.

Dit vraagt professionaliteit en introspectie. Het vraagt intensief bezig zijn met jouw eigen ontwikkeling, jouw eigen vraagstukken.

Soms komen er vragen op je af die heel diep gaan, en iets aanraken wat je nog niet kunt pakken. De echte vraag achter de hulpvraag gaat over het leven, diepe ontwikkelvragen.

In de opleidingen van de ijsbergacademie leer je hoe je tot de kern van jezelf en de ander kunt verdiepen en jouw coachees echt kunt bereiken en kunt bewegen naar een positieve ontwikkeling.

Wil jij het verschil maken? een goede coach zijn, professioneel en opgeleid door coaches met jaren ervaring en opleiding?

LEREN EN PERSOONLIJKE GROEI IN 1

> Als coach wil je je blijvend verdiepen zodat je met die kennis de ander verder kunt helpen en laten groeien.

> Als coach wil je ook persoonlijk blijven groeien en je reflecteert op jouw handelen.

 

In mijn opleidingen leer je al doende. Dus je wordt zelf gecoacht aan de hand van mijn methode om het vervolgens in te kunnen zetten bij jouw coachees. 

WIN-WIN dus

Opbouw:

Dieper coachen totaal

4 dagen training live 9:30-15:30

 

Inclusief Werkboek

 

 

opgeven via karijnbreuning@outlook.com

De opleiding is opgebouwd in 5 onderdelen.

De onderwerpen die aan bod komen zijn:

Zichtbaarheid

wie ben ik en wat laat ik zien, wat is mijn uitstraling, frequentie

Gevoel 

wat voel ik, hoe zet ik gevoel in, hoe belemmert en helpt het me?

Waarden, normen en overtuigingen

welke verhalen vertel ik over mijzelf, hoe reset ik deze. Wat is waar?

Mindset, zelfbeeld en talent 

hoe leer ik, denk ik? Wat denk ik over mijzelf? Wat is mijn authenticiteit en talent?

Zingeving en spiritualiteit

wat geeft mij zin, wat is mijn purpose, mijn zingeving en hoe zet ik deze in. Wat geloof ik en wil ik geloven? Hoe heeft spiritualiteit een rol in mijn leven

 

 

opgeven voor de trainingen kan via:

karijnbreuning@outlook.com

of bel me 0651919094

Dit is een individueel traject. Wil je met meer mensen deze opleiding volgen? Dat kan tot 5 personen. Neem dan contact met me op voor een offerte.

Pakket & Prijzen

Veel gestelde vragen

Voor wie is dit traject bedoeld?

Voor ervaren coaches die zich willen verdiepen en coachees tot diepere inzichten willen begeleiden.

Hoelang duurt dit traject?

4 lesdagen live op locatie

Is dit een online training?
Nee live is veel leuker!
Wanneer start dit traject?

De opleiding kan zowel individueel als in een groep. Neem contact op om een datum te plannen

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, het is mogelijk om in termijnen te betalen. Als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken stuur dan een e-mail naar karijnbreuning@outlook.com

Wat zeggen anderen over mij?

Karijn creëert ruimte om naar talenten te kijken en bespreekbaar te maken wat ieder nodig heeft. Karijn is je vriendin, dichtbij, liefdevol en ook confronterend. Karijn verwoordt oordeelvrij en geeft daardoor dat zetje om ook eerlijk naar de voor jezelf lastige punten te kijken en te delen. Dit levert een echte verdieping!”

Karijn heeft ons enorm goed geholpen bij de uitdieping van onze interne samenwerking. Ze weet zeer natuurlijk een open en veilige sfeer te bouwen waarbinnen het echte (complexe) gesprek op tafel komt. Met doortastende vragen en weet ze je te helpen om die onderwerpen uit te diepen die ertoe doen!”

Karijn neemt je in korte tijd mee in een heel andere Talenten en ´zijns´ wereld: niet in een wereld van creatief zijn of communicatief zijn maar in een wereld waarin er combinaties van talenten mogelijk zijn. Ik ben nu bv een foutenspeurneus en een buikdenker. Dat doet ze op een levendige en inspirerende manier waardoor ik mijn talenten duidelijker en scherper kan etaleren. En er een verhaal bij heb. Het resultaat is dat andere nog beter en `onderscheidender` weten wie ik ben. Deze talenten labels geven me meer zelf vertrouwen

Als opleider en coach in het proces om te (leren) reflecteren op samenwerking en op jezelf in de samenwerking voelt Karijn haarfijn aan waar het spannend kan zijn.