Wil jij leren om vanuit groei en positiviteit te kijken naar jezelf en jouw leerlingen?

Wil jij jouw talenten en hulpbronnen in beeld krijgen zodat jij vol energie en veerkracht voor de groep staat?

Als leergroeikracht bezit jij alle kennis over de positieve psychologie, mindset, talent, systemisch werken en rust en reflectie in de klas. Hierdoor help jij jezelf en je leerlingen veerkrachtig en weerbaar het schooljaar door.

Overeind blijven in een veranderend onderwijs vraagt veel van leerkrachten. Je wordt uitgedaagd veerkrachtig te blijven.

Ook voor jouw leerlingen is dat zo. Het zijn uitdagende tijden. Er is een andere aanpak nodig binnen het onderwijs!

Wil jij jouw impact in de klas vergroten en jezelf en je leerlingen versterken in een wereld vol veranderingen? Onze training draait helemaal om veerkracht en hoe het jou én je leerlingen kan helpen groeien.

Bij LEER GROEIEN geloven we dat onderwijs niet alleen draait om wat er in het klaslokaal gebeurt, maar ook om de groei van de leerkracht zelf. Neem de tijd om te bloeien, en zie hoe dat zich vertaalt naar een inspirerende leeromgeving voor iedereen.

Als jij prioriteit geeft aan persoonlijke groei dan merkt de doelgroep waarmee je werkt dat direct op.

Wij ontwikkelden een training waarin alles samenkomt wat je nodig hebt. Als je onze opleiding hebt afgerond ben je  LeerGroeiKracht en help je jezelf, kinderen, tieners, adolescenten en volwassenen groeien en veerkrachtig leven.

Een opleiding van 2 dagen voor teams in het basis, middelbaar en hoger onderwijs.

Met als belangrijkste onderdelen:

 1. Veerkracht als Basis:
  • Leer hoe je veerkracht opbouwt, zodat je elke uitdaging kunt overwinnen en sterker kunt terugkomen. Dit niet alleen voor jou, maar ook voor je leerlingen.
 2. Ontdek en Ontwikkel Talenten:
  • Vind de unieke talenten van elke leerling en leer hoe je hen kunt helpen deze te ontwikkelen. Een veerkrachtige mindset helpt hen om hun potentieel volledig te benutten.
 3. Groeiende Mindset:
  • Ontdek hoe een groeimindset jou en je leerlingen kan helpen om te geloven in hun capaciteiten om te leren en te groeien, ongeacht de uitdagingen die ze tegenkomen.
 4. Mindfulness en Gezondheid:
  • Gebruik mindfulness om stress te verminderen en het welzijn van jou en je leerlingen te verbeteren. Een rustige geest is veerkrachtiger en beter in staat om te leren en te onderwijzen.
 5. Positieve Vibes:
  • Leer hoe je positieve psychologie kunt integreren in je klas, zodat een ondersteunende en blije leeromgeving ontstaat waarin jouw leerlingen floreren.
 6. Reflectie en Zelfbewustzijn:
  • Ontwikkel zelfbewustzijn en leer reflecteren op je ervaringen, zodat je kunt groeien en verbeteren als leerkracht. Deze reflectieve praktijken kun je ook delen met je leerlingen om hen te helpen in hun eigen ontwikkeling.

Onze training is ontworpen door experts en biedt workshops, praktische oefeningen en inspirerende inzichten die direct toepasbaar zijn in jouw klaslokaal. We willen je niet alleen nieuwe kennis en vaardigheden geven, maar je ook inspireren en motiveren voor je belangrijke werk als leerkracht.

 

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om je aan te melden voor deze waardevolle training. Samen kunnen we de veerkracht in jouw klas versterken en het verschil maken voor jou én je leerlingen!

 

Deze opleiding bieden we aan voor teams vanaf 15 deelnemers

 

mail naar:

karijn@leergroeien.com

natascha@leergroeien.com

Wil je meer weten? Hier lees je een globale opzet van de trainingsdagen. 

 

Missie

Leer groeien

Onze missie is het sterk maken van de professionals die  werken met kinderen, tieners en jongeren. Dat doen wij van binnenuit. Wij, Natascha en Karijn zijn beiden als jaren actief in het onderwijs als docent en trainers, coaches en begeleiden teams in hun persoonlijk leiderschap.