Welkom bij onze unieke teamdag die het beste uit leerkrachten haalt!

Leer groeien – Een Dag van Groei en Reflectie

Laat de waan van de dag even achter je en dompel je onder in een inspirerende dag vol speelsheid, rust, reflectie en verdieping. Onze studiedag is ontworpen om professionals te ondersteunen bij het vinden van balans in hun professionele en persoonlijke leven.

Wat kun je verwachten:

  1. 🎉 Speelse Workshops: Laat je creativiteit stromen met interactieve workshops die speelsheid en plezier in het werken brengen.
  2. 🌿 Rust en Ontspanning: Ontdek technieken voor stressvermindering en zelfzorg, zodat je vol energie en focus terugkeert naar jouw dagelijkse werk.
  3. 🔄 Reflectiemomenten: Neem de tijd om te reflecteren op je onderwijspraktijk en ontdek nieuwe perspectieven die de impact op leerlingen vergroten.
  4. 📚 Verdiepende Lezing: Duik in boeiende lezingen die je kennis verdiepen en je inspireren voor innovatief lesgeven.

Coachingstraject: Begeleiding op Maat binnen Jouw Schoolomgeving

Na de studiedag bieden wij een exclusief coachtraject aan, speciaal ontworpen om de balans en groei van leerkrachten gedurende het schooljaar te ondersteunen. Dit traject omvat:

  1. Twee Persoonlijke Gesprekken per Schooljaar:
    • Een startgesprek om doelen te stellen en focusgebieden te bepalen.
    • Een follow-upgesprek om successen te vieren en eventuele uitdagingen aan te pakken.
  2. E-mailondersteuning: Tussen de gesprekken door heb je de mogelijkheid om vragen te stellen en feedback te ontvangen via e-mail.

Tarieven: 

Startprijs 2800,- afhankelijk van locatie en aantal deelnemers. Mail ons voor meer info!


Maak van dit schooljaar een jaar van persoonlijke groei en professionele bloei. Schrijf je in voor “LEERGROEIEN”en ontdek hoe jouw leerkracht zijn volledige potentieel kan bereiken!

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een aangepast programma voor jouw school te bespreken.

Missie

Leer groeien

Onze missie is het sterk maken van de professionals die  werken met kinderen, tieners en jongeren. Dat doen wij van binnenuit. Wij, Natascha en Karijn zijn beiden al jaren actief in het onderwijs als docent en trainers, coaches en begeleiden teams in hun persoonlijk leiderschap.