Wie zijn wij?

 Leergroeien is een intitatief van Tasch-Coaching en Breuning Coaching en Advies.

 

Natascha

Natascha Meeusen zet zich al meer dan 20+ jaar vol passie in voor en in het onderwijs.

Jaren geleden is ze haar werkloopbaan begonnen als leerkracht in het basisonderwijs. Daar ontdekte ze dat ze nieuwsgierig was naar leerlingen als mens. Wie ben jij? Wat breng jij deze wereld? Wat kun jij allemaal al? Later heeft ze in haar rol als Intern Begeleider, manager en begeleider/coördinator van een Expertise dienst talenten ontdekken en versterken van een individu, groep en team centraal gezet. Telkens opzoek gaan naar mogelijkheden bij leerlingen, leerkrachten/docenten en teams.

Kijken naar ‘Wat gaat er goed?’ en “Hoe bouwen we verder op het geen er al goed gaat? “. Ze heeft geleerd dat door de focus te leggen op dingen die je blij maken en zaken die wel goed gaan, je sterker wordt als mens! En dat groeien dan vanbinnen uit komt. Het maakt je sterk en trots en geeft je de mogelijkheid om je eigen grenzen te verleggen! Ook haar eigen grenzen verlegt ze graag door zich onder andere vrijwillig in te zetten voor een project in Kenia, Rise Up Now.

Opleidingen die haar ervaring hebben verdiept zijn onder andere:

HBO Pedagogische Academie Basisonderwijs

HBO Tweedegraads Pedagogiek spec. Onderwijskunde

Talentgedreven Onderwijs geven opleiding

Verbindende Communicatie

 Human Dynamics

 

Karijn

Karijn Breuning is met 20 jaar ervaring in het onderwijs nog steeds bevlogen en gedreven.

Ze startte als coordinator van maatjesprojecten en groeide door als docent op het HBO onderwijs. Na 15 jaar als docent is ze nu al 7 jaar ondernemer en geeft ze als zzpér trainignen, geeft intervisie en supervisie en coacht in haar eigen praktijk mensen naar meer zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld.

Als docent en trainer ontwikkelde ze zich in het groepsdynamische proces, het creeren van een veilige en inpirerende leeromgeving. Ze is een kei in het bieden van kwaliteit en diepgang op een vrolijke, speelse manier.

Karijn zorgt voor interactieve manieren van leren omdat mensen pas echt iets leren als ze het zelf ervaren en voelen. “Als je iets wilt betekenen voor een ander moet je eerst iets betekenen voor jezelf’

Opleidingen die haar ervaring hebben verdiept zijn onder andere:

HBO Social work

HBO +Coachopleiding 4 jaar

Systemisch werk opleiding

Talentgedreven onderwijs geven opleiding

Master Begeleidingskunde

 

Missie

Leer groeien

Onze missie is het sterk maken van de professionals die  werken met kinderen, tieners en jongeren. Dat doen wij van binnenuit. Wij, Natascha en Karijn zijn beiden als jaren actief in het onderwijs als docent en trainers, coaches en begeleiden teams in hun persoonlijk leiderschap.